Rezultatele concursului de titularizare 2011 în judeţul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cei 630 de candidaţi înscrişi, doar 496 au fost prezenţi la proba scrisă. 149 dintre ei au renunţat la cele 39 de posturi titularizabile după ce au primit subiectele.


La proba scrisă a concursului de titularizare, care a avut loc săptămâna trecută, la Colegiul Tehnic Ion Mincu, unul dintre candidaţi, un profesor de educaţie fizică şi sport, a fost eliminat din examen după ce a încercat să copieze, fiind surprins cu ajutorul camerelor web amplasate în fiecare sală. Primele rezultate vor fi afişate astăzi, iar contestaţiile pot fi depuse până mâine, urmând ca notele finale să fie afişate pe 21 iulie.


Oferta este săracă în acest an, în judeţul Gorj.Există 39 de posturi titularizabile, majoritatea la Liceul de Muzică şi la Şcoala Postliceală, un singur post de matematică, trei de educatoare, niciun post de limba română, niciunul de învăţător.

„Rezultatele vor fi afişate pe parcursul acestei zile, mai întâi pe site-ul Ministerului Educaţiei şi apoi ajung în centrele de examen", a declarat Gheorghe Mitescu, inspector adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Gorj.

Vezi aici ce notă ai luat la examenul de titularizare de anul acesta!

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite