Revelion şi Crăciun de criză la Tabara Săcelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vacanţa de Revelion costă 350 de lei la Tabăra Săcelu
Vacanţa de Revelion costă 350 de lei la Tabăra Săcelu

Cu doar 350 de lei, un tânăr poate să petreacă un sejur de cinci zile la Tabăra Săcelu, în care este inclusă şi masa festivă de Revelion sau de Crăciun.

Rezervările pentru petrecerea vacanţei de Revelion la Centrul de Agrement Săcelu sunt pe ultima sută de metri, mai fiind doar câteva locuri libere. Două grupuri de tineri din Târgu-Jiu şi Constanţa s-au înscris pentru petrecerea sejurului de Revelion în singura staţiune din judeţul Gorj. În schimb, pentru sejurul de Crăciun nu s-au primit deocamdată solicitări, deşi oferta este tentantă: cinci zile de cazare în perioada 23-29 decembrie cu cu masa inclusă la preţul de 330 lei de persoană. Sejurul de Revelion începe pe data de 30 de decembrie şi se sfârşeşte pe 2 ianuarie. Preţul este de 350 de lei de persoană în care sunt incluse două mese festive în noaptea de Revelion şi în prima zi a anului nou, precum şi mese în fiecare zi.
Centrul de agrement dispune de 63 de locuri de cazare într-o vilă complet renovată, cu sistem de încălzire centrală în camere cu două, trei şi patru paturi şi grupuri sanitare proprii. Tabăra dispune de bloc alimentar modern şi sala de mese cu o capacitate de 200 de locuri/serie. „Cred că bucătăria şi sala de mese reprezintă principalul nostru atu, pentru că dotarea este de ultimă oră, la standardele europene. Nu au hoteluri şi restaruante din Târgu-Jiu bucătăria pe are o avem noi“, a spus Horaţiu Gorun.

Banii vor fi investiţi în dotări

Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Gorj, a spus că de banii obţinuţi vor fi investiţi în dotarea şi modernizarea taberei: „Am stabilit ca preţurile să fie mici, pentru a fi accesibile tuturor categoriilor. Banii pe care îi vom obţine vor fi investiţi tot în dotarea centrului“.
Centrul de Agrement Săcelu prestează servicii pentru tinerii şi sportivii care nu au depăşit vârsta de 35 de ani. „Conform legii, în Centrul de agrement pot să vină doar tinerii“, a spus Horaţiu Gorun.
Tabăra este situată la 35 km de Târgu-Jiu în Staţiunea balneoclimaterică Săcelu, pe malul drept al râului Blahniţa. „Le punem la dispoziţie turiştilor un pachet de excursii, care nu sunt incluse în preţ. Se pot vizita operele lui Constantin Brâncuşi din municipiul Târgu-Jiu, Casa memorială «Constantin Brâncuşi», zona montană Rânca, dar şi alte obiective turistice din Gorj. Există, de asemenea, o sală de sport, unde se pot desfăşura activităţi sportive“, a mai adăugat Horaţiu Gorun.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite