Târgu-Jiu: Revelion mai ieftin, dar cu meniu mai sofisticat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Angajaţii pregătesc meniuri sofisticate pentru petrecerea din noaptea dintre ani
Târgu-Jiu: Angajaţii pregătesc meniuri sofisticate pentru petrecerea din noaptea dintre ani

Patronii restaurantelor şi hotelurilor din judeţ au pregătit oferte de criză pentru trecerea în Noul An. Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, localurile, pensiunile şi hotelurile se întrec în oferte speciale, la preţuri mai mici decât anul trecut.

Unul dintre cele mai selecte restaurante din Târgu-Jiu, Simone, are anul acesta o ofertă de nerefuzat. În comparaţie cu anul trecut, când costul Revelionul era de 350 de lei de persoană, anul acesta, cei care vor să petreacă aici vor achita 270 de lei, în condiţiile în care cina festivă va fi mai bogată. „Avem un preţ mai mic, dar nu facem rabat de la calitate, din contră. Le pregătim clienţilor, printre multe gustări şi feluri de mâncare, preparate din vânat, specialităţi din peşte, dar şi o fântână de ciocolată cu fructe exotice. Vom avea formaţii de muzică populară şi uşoară,  foc de artificii, concursuri cu premii şi open bar“, a precizat managerul restaurantului, Simona Tănase. Dintre cele 180 de locuri disponibile, deja 100 au fost ocupate.


5.000 de euro pentru o pensiune cu 32 de locuri


 La restaurantul Lexi Star, preţul a rămas la fel ca anul trecut. Cei care vor să petreacă Revelionul aici vor plăti 250 de lei de persoană, însă meniul este mai sofisticat. De asemenea, pentru grupurile de peste 30 de persaone, se oferă o reducere de zece la sută. „Mai avem 120 de locuri disponibile, până acum 80 de persoane arătându-şi intenţia de a ne onora cu prezenţa în noaptea dintre ani. Preţul e acelaşi ca anul trecut, pentru că e criză, însă meniul este mai bogat“, a spus managerul Maria Lupulescu. Nici hotelurile şi pensiunile din Rânca, Polovragi sau Baia de Fier nu se lasă mai prejos. Şi aici, proprietarii vin cu oferte speciale, la acelaşi preţ sau mai ieftin decât în anii trecuţi. Proprietarii Pensiunii Viitorul din Baia de Fier vor să o închirieze cu totul, la preţul de 5.000 de euro pentru trei zile, în condiţiile în care anul trecut, o simplă casă era închiriată de turişti cu 6.000 de lei pentru cinci zile.


Turişti din zone îndepărtate

hotel onyx ranca


La Hotelul Onyx (3 stele) din staţiunea montană Rânca, un sejur de trei zile decazare cu mic-dejun inclus, cina festivă şu un brunch pe 1 ianuarie costă 1.090 de lei de persoană. „Comparativ cu anii trecuţi, preţul este mai mic. Deja avem ocupate toate camerele, cu turişti din Constanţa, Moldova şi câţiva din Gorj“, spune proprietarul hotelului, Fănuţ Vintilescu.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite