Târgu-Jiu: Reţinuţi pentru contrabandă cu peste 1.000 de pachete de ţigări din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi suspectaţi de trafic cu ţigări au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru contrabandă şi deţinere ilicită de  ţigarete.

Un bărbat de 45 de ani a fost prins în flagrant, în timp ce transporta într-un autoturism 4.000 de ţigarete provenite din contrabandă. Extinzând cercetările, a fost identificat şi „furnizorul”, un bărbat de 48 de ani, din Târgu-Jiu.
Primul care a căzut în plasa poliţiştilor a fost  R.G., de 45 de ani, din comuna Baia de Fier. Acesta a fost prins în timp ce transporta într-un autoturism cantitatea de 200 pachete ce aveau aplicate banderole de marcaj de provenienţă Serbia. „Extinzând cercetările, s-a stabilit că pachetele de ţigări au fost achiziţionate de la un bărbat din Tg-Jiu, E.N.V., de 48 ani. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa suspectului E.N.V., ocazie cu care au fost identificate 1.220 pachete de ţigări, provenite din contrabandă. Cele 28.400 de ţigarete au fost confiscate“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
 
Poliţiştii de investigarea fraudelor au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a celor doi suspecţi, R.D. fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, iar E.N.V., pentru infracţiunile de contrabandă şi deţinere ilicită de  ţigarete fără a avea marcaj legal.
„Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu“, a mai spus Daniel Tică.
Cele 28.400 de ţigarete au fost confiscate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite