Reţinut după ce a lăsat doi sportivi fără telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un târgujian de 18 ani, acuzat că a comis mai multe furturi în luna iulie, a ajuns azi-noapte în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj. Tânărul a fost depistat pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

Oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiiu l-au condus azi-noapte, la ora 00.30, la sediul instituţiei pentru cercetări, întrucât era suspect de mai multe furturi.

„Cu ocazia activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au probat faptul că suspectul, în data de 28 iulie 2011, a sustras dintr-un vestiar amplasat pe baza sportivă a Stadionului municipal din Târgu-Jiu, două telefoane mobile în valoare de 1.200 lei. Unul dintre telefoanele mobile sustrase a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.De asemenea, M.M.N. este suspectat că, în noaptea de 30 spre 31 iulie, a pătruns prin escaladarea unei ferestre în incinta unei cantine amplasate la parterul unui hotel, iar de aici a sustras suma de 150 lei", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Tocmai din aceste motive s-a dispus reţinerea tânărului de 18 ani pentru 24 de ore, urâmnd să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă. M.M.N este cercetat într-un alt dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi port fără drept, în locurile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, al cuţitului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite