Târgu-Jiu: Reţinut după ce a ameninţat un client că îl taie cu drujba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc ieri-dimineaţă, în faţa unui bar din oraşul Tismana. Tânărul reţinut pentru 24 de ore este acuzat de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare şi port fără drept în locuri publice al drujbei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu vor decide astăzi dacă este necesară emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia. Ieri dimineaţă, bărbatul de 21 de ani din Tismana s-a dus cu o drujbă aflată în stare de funcţiune în faţa unui bar din localitate şi a început să-l ameninţe pe unul dintre clienţi, în vârstă de 33 de ani. Ulterior a fost reţinut de poliţişti.

„Poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a unui tânăr suspectat că prin faptele comise a adus atingere bunelor moravuri şi a tulburat ordinea şi liniştea publică. În dimineaţa zilei de 15 august, la ora 03.48, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în faţa unui local public se află un tânăr care ameninţă cu un ferăstrău mecanic, pe S.N., în vârstă de 33 ani. Un echipaj de poliţie a ajuns imediat la locul evenimentului. Poliţiştii au procedat la imobilizatrea tânărului care avea un comportament violent. Suspectul, identificat ca fiind V.D.I., de 21 ani, din oraşul Tismana, a fost condus la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor", declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite