Târgu-Jiu: Regele Mihai, invitat pe malul Gilortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti a participat aseară la petrecerea de la Palatul Elisabeta, organizată în cinstea Regelui Mihai I.

Cu această ocazie, edilul-şef i-a oferit Majestăţii Sale Mănăstirea Cămărăşeasca în miniatură, o troiţă gorjenească şi o insignă de aur cu un simbol al oraşului Târgu-Cărbuneşti, lansându-i şi invitaţia de a veni să-şi petreacă o zi pe malul Gilortului.

„Petrecerea a avut loc între orele 17.30 – 19.30, iar eu am fost cu soţia. Ca să nu mă duc cu mâna goală la Majestatea Sa, la un eveniment de felul acesta,  i-am oferit ceva simbolic: Mănăstirea Cămărăşeasca în miniatură, o troiţă gorjenească şi o mică insignă de aur cu un simbol al Cărbuneştiului. Am dat mâna cu Regele Mihai I şi am făcut poze. O dată în viaţă se întâmplă un eveniment aşa de special.  M-am dus la dumnealui şi i-am spus că, în numele respectului pe care i-l port, îl rog să-mi permită să-i ofer un simbol al respectului pentru Majestatea Sa, dar şi că îmi permit să îl invit, în numele cărbuneştenilor mei, la Mănăstirea Cămărăşeasca, să privească malul Gilortului şi al Blahniţei. A zâmbit şi a dat in cap. M-am pregătit pentru formulele de adresare. E prima dată când l-am văzut”, a precizat primarul din Târgu-Cărbuneşti.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite