Târgu-Jiu: Razii de amploare încheiate cu amenzi de peste 200.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

485 de poliţişti şi 87 de jandarmi gorjeni au organizat în week-end filtre la toate ieşirile şi intrările din judeţ, iar sancţiunile aplicate se ridică la suma de aproximativ 200.000 de lei.

În urma acţiunilor desfăşurate în perioada 11-13 februarie, 11 şoferi au rămas fără permisul de conducere, întrucât fie au depăşit viteza regulamentară, fie s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Controlaţi şi amendaţi au fost şi comercianţii din judeţ care nu aveau documente pentru marfa expusă pe rafturi.

„În scopul asigurării unui climat de siguranţă civică au fost organizate filtre pe căile de comunicaţie, în 47 de zone. Forţele de ordine au fost prezente la unităţile de alimentaţie cu program prelungit din judeţul Gorj, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere vieţii şi integrităţii corporale. Au fost aplicate 577 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 202.000 lei, persoanelor care nu au respectat prevederile legale. Pe timpul activităţilor au fost reţinute 11 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii au confiscat şi bunuri în valoare 10.100 de lei pentru care nu existau documente de provenienţă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite