Târgu-Jiu: Răsturnare de situaţie în cazul omorului de la Ruget: Criminalul are 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ore în şir de audieri, procurorii gorjeni au reuşit să facă lumină în cazul crimei de la Ruget. Deşi bătrânul de 68 de ani a susţinut cu tărie că el şi-a înjunghiat vecinul, acesta este cercetat doar pentru instigare la omor calificat.

Detalii şocante ies la iveală în cazul omorului de la Ruget.Gheorghe Albeanu, bătrânul de 68 de ani, a minţit că el  este criminalul, însă nu i-a convins şi pe procurorii. Senitatea cu care a spus că „a omorât şi el un om“ avea o explicaţie. Nu el fusese autorul crimei. „Au fost retinute 4 persoane, care vor fi prezentate, astăzi, în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Bătrânul a fost reţinut pentru instigare la omor calificat, iar pe unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani,  pentru omor calificat. Ceilalţi doi au fost reţinuţi pentru complicitate“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Constantin Igeanu, tânărul de 18 ani, riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. Acesta este nepotul pensionarului care a minţit că a comis crima.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite