Târgu-Jiu: Răniţi grav în urma unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre răniţi se află internat la Reanimare, iar ceilalţi doi la Secţia Ortopedie
Unul dintre răniţi se află internat la Reanimare, iar ceilalţi doi la Secţia Ortopedie

Trei tineri din Târgu-Jiu au ajuns aseară în stare gravă la spital, după ce autoturismul BMW în care se aflau a intrat într-un stâlp de electricitate de pe strada Bicaz.

Aseară, în jurul orelor 21:25, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de un tânăr în vârstă de 24 ani, din Târgu-Jiu, cu privire la faptul că pe strada Bicaz a avut loc un eveniment rutier.
Poliţiştii rutieri s-au deplasat la faţa locului, din primele cercetări stabilindu-se că Dumitru Gegărău,  de 24 ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei în conducere şi a vitezei, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Andrei Coşleba, de 22 ani, din Târgu-Jiu, pasager pe scaunul din dreapta faţă şi accidentarea uşoară a conducătorului auto şi a lui Constantin Draomir, de 22 ani, din Târgu-Jiu care se afla pe bancheta din spate.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite