Rănit pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din localitate efectuează cercetări în acest caz
Poliţiştii din localitate efectuează cercetări în acest caz

Accidentul de circulaţie a avut loc aseară, pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Trandafirilor cu Minerilor, din oraşul Târgu-Cărbuneşti. Pietonul de 24 de ani a fost transportat imediat la spitalul din localitate.

Evenimentul a avut loc aseară, în jurul orei 19.00. Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi cu alcooltestul,  rezultatele fiind negative. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a constatat că D.I.A., de 24 ani, din comuna Prigoria, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzii Trandafirilor cu strada Minerilor, a fost accidentat de autoturismul condus de către F.B.A., de  26 ani, din municipiul Târgu-Jiu. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti unde a rămas sub supraveghere medicală", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie. Cel mai probabil şoferul neatent se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite