Târgu-Jiu: Ramona face terapie după sinuciderea lui Alex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Mischie
Ramona Mischie

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar au fost cei  care au sfătuit-o pe tânăra de 25 de ani să participe la şedinţe de consiliere.Profesoara merge la psiholog după ce fostul ei elev s-a omorât din dragoste.

Pentru Ramona Mischie, apele încep să se liniştească. Tânăra de 25 de ani a vrut să rupă orice legătură cu profesoratul însă de fiecare dată a fost oprită la timp, chiar şi de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar. Sfatul acestora a fost ca tânăra profesoară de română să se îndrepte către psihologul din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Gorj. “Ştiu doar că este în concediul medical şi aşteptăm rezultatul poliţiei. Ramona Mischie este introdusă într-un program de consiliere iar în acest timp nu are voie nimeni să se pronunţe cu vreun fel de sancţiune asupra ei“, a declarat Camelia Bibere, inspector general adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Gorj. Până în prezent, profesoara de română care a avut o idilă cu elevul său, a efectuat patru şedinţe de consiliere. „Este un om sincer, curat şi corect. Ramona Mischie a efectuat deja patru şedinţe, fiind afectată de tot ce s-a întâmplat. Copilul ăsta nu a făcut niciun rău nimănui.O s-o ţin în programul de consiliere mai multă vreme pentru că îi face bine“, a declarat Natalia Mihai, psiholog în cadrul Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Gorj.

Terapie la domiciliu


Psihologul care o ajută pe Ramona Mischie să depăşească momentul sinuciderii lui Alexandru Popovici a precizat că două dintre cele patru şedinţe de consiliere au fost efectuate la domiciliul Ramonei. „După cele patru şedinţe a evoluat mult. Psihic era destul de labilă, un om marginalizat. Am mers şi eu de două ori la ea acasă. Cred că o să o băgăm şi într-un program de parteneriat şi o vom include la punctul de documentare. Îi găsim ceva de lucru în perioada asta, ca să îi fie mai uşor“, a mai declarat Natalia Mihai, psiholog în cadrul CJRAE Gorj.

Probabil cu ajutorul psihologului nu se va mai simţi vinovată dar nu va uita niciodată ce s-a întâmplat“, Andra Popovici, sora lui Alexandru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite