Târgu-Jiu: Ramona Mischie ştia toate secretele elevului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Alexandru Popovici şi Ramona Mischie
Foto: Alexandru Popovici şi Ramona Mischie

Înainte să moară, Alexandru Popovici a incercat să explice, în biletul de adio, motivul pentru care profesoara de română s-a îndepărtat de el.


În ultimele clipe de viaţă, tânărul de 19 ani a considerat că relaţia cu profesoara de limba tomână s-a destrămat pentru că a fost sincer, spunându-i toate secretele sale.

Am stat şi m-am mai gândit despre ceea ce s-a întâmplat între noi...şi de ce s-a terminat, de ce te-ai saturat de mine...Tot timpul am încercat sã descifrez modul de gândire al unei femei. Toate plãceau mai mult pe cineva. Erau curioase...când acea persoanã pãrea un mister pentru ele. Dacã rãmâneau în continuare parteneri misterioşi...atunci aveau parte de ele mai mult timp. Eu m-am deschis în faţa ta. Ţi-am zis absolut toate secretele dupã care a început sã nu te mai intereseze persoana mea. Tipic feminin...dar totuşi nu înţeleg de ce ???? Eu unul cu cât cunosc mai multe despre o persoanã, mai ales dacã sunt secrete, cu atât sunt atras mai mult. În cazul în care vreau sã cunosc o persoanã o fac de la distanţã de obicei fãrã sã mã implic în viaţa acelei persoane. Doar în cazul în care descopãr cã meritã şi cã este ceea ce vreau merg mai departe", a scris Alexandru Popovici, în scrisoarea de adio.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite