Târgu-Jiu: Puşcăriaş evadat dintr-un penitenciar din Dolj, căutat de poliţiştii şi jandarmii gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti împreună cu jandarmi gorjeni şi lucrători ai Penitenciarului Târgu-Jiu desfăşoară activităţi de căutare şi investigare în vederea depistării unui deţinut, evadat dintr-un penitenciar din judeţul Dolj.

Eusebiu Grumezea, de 36 de ani, din Bacău, a fost pus în urmărire la nivel naţional, după ce a evadat la data 30 iunie 2011, ora 12:17, de la Punctul de lucru din interiorul Penitenciarului Pelendava Craiova, unde era încarcerat pentru a executa o pedeapsă de patru ani ani şi opt luni pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Are 1,70 metri înălţime, constituţie atletică, păr şaten, cu început de caviţie frontal, ochi căprui, prezintă tatuaje pe ambii umeri şi pe antebraţul stâng. Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii, jandarmii şi lucrători ai Penitenciarului Târgu-Jiu au căutat azi-noapte şi azi în zonele  Băleşti, Teleşti şi Peştişani. Oamenii legii au primit indicii că evadatul s-ar afla în zona Corneşti.
Puşcăriaşul este din Bacău şi a fost condamnat pentru tâlhărie la Penitenciarul Pelendava din Craiova. Bărbatul lucre în regim semideschis şi a reuşit să fugă după ce a solicitat să meargă la baie. Poliţiştii din Dolj au constituit, imediat după dispariţie, filtre în judeţ şi l-au  dat în consemn la frontieră.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite