Târgu-Jiu: Purece a fost găsit în coteţ, după ce s-a jucat de-a v-aţi ascunselea cu poliţiştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puştiul de 14 ani a fost găsit într-un coteţ aflat lângă o casă părăsită, după ce a ameninţat că se omoară.

Un adolescent de 14 i-a pus pe jar pe oamenii legii azi-noapte, după ce a plecat de acasă şi a lăsat scris un bilet de adio, în care avertiza că se duce la trei metri sub pământ.

image

Pa mami, mă duc la trei metri sub pământ, asta vroiai ca să mor. Să nu mă cauţi că nu mă găseşti, te pup dulce, pa! Când am făcut o prostie, m-ai certat şi nu m-ai pupat, m-ai uitat de tot, m-ai bătut. O să fie mai bine fără mine. Rămas bun, mamă”, a scris adolescentul în biletul de adio. Localnicii spun că băiatul furase, împreună cu un alt copil din sat, câţiva porumbei de la un poliţist şi a vrut să se omoare pentru că mama sa l-a ameninţat că nu-i mai cumpără haine de şcoală.

image

L-am găsit azi-dimineaţă, în podul unui coteţ de lângă o casă părăsită. Era îngheţat de frig. Mă mir cum nu l-a văzut poliţia. Când oamenii legii îl căutau noaptea prin case, el mergea pe drum. Când îl căutau pe drum, fugea pe câmp. A fost destul de inteligent. Era speriat pentru că a crezut că o să-l ia la poliţie pentru cei 12 porumbei furaţi. L-a certat un pic mama lui şi a lăsat bilet de adio. E mai răsfăţat“, spune Ionel Beuranu, un sătean în vârstă de 43 de ani. Marian Purece s-a întors singur acasă, ieri-dimineaţă, la ora 06.00. „Minorul de 14 ani, sesizat ca dispărut de la domiciliu, din comuna Schela, a revenit la locuinţă. Plecarea a fost voluntară şi nu a fost victima vreunei infracţiuni“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Băiatul va fi consiliat de un psiholog.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite