Târgu-Jiu: VIDEO/ Protest spontan în faţa Poliţiei Comunitare: „Ne dau băncile afară din casă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii spun că vor să primească ultimele salarii
Oamenii spun că vor să primească ultimele salarii

Foşti angajaţi ai Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu au venit astăzi în faţa instituţiei pentru a-şi cere salariile neachitate din luna august a acestui an.

Deşi aproape 200 de persoane disponibilizate au semnat deciziile de lichidare şi se pregătesc să intre în şomaj, oamenii susţin că nu au primit banii pentru perioada în care au muncit, motiv pentru care o parte dintre ei au hotărât să iese în stradă. „De ce ne-aţi dat afară, dacă nu puteţi să ne plătiţi salariile pentru care am muncit? Ce facem acum?Am copii, ce să le dau să mănânce? Ne dau băncile afară din casă“, i-a spus Viorel Flondor, contabilei din cadrul Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu. Cosmin Aurelian Chiriţoiu, liderul sindicatului Pro Lex, a declarat că cei din conducerea instituţiei au făcut presiuni asupra sa pentru a renunţa la acest protest spontan.

„Se fac zilnic presiuni“

Avem nemulţumiri legate de salarii. În momentul în care am făcut lichidarea trebuia să ne aducă la zi cu absolut toate drepturile noastre. Ieri am fost sunat şi mi s-a spus că mie şi vicepreşedintelui de sindicat ne-a intrat salariul pe card, ca să nu mai venim aici să protestăm. Trebuie să primească toţi angajaţii banii. Se fac zilnic presiuni. Domnul Tudor m-a ameninţat că o să aibă el grijă de mine, de faţă cu colegii. E domeniul public, nu e moşia dumnealui“, a declarat Cosmin Aurelian Chiriţoiu, preşedintele sindicatului Pro Lex.

image

Vreau să-mi dea salariul pe lunile lucrate“, a spus Adi Popescu, un fost angajat al Poliţiei Comunitare. După ce aproximativ 20 de persoane s-au aşezat în faţa instituţiei, aşteptând ca cineva să vină să-i asculte, la faţa locului a apărut contabila Ileana Brezoi, care le-a făcut câteva promisiuni.

image

Am eu bani şi nu vă dau? Urmează să încasăm şi o să plătim toate salariile“, a precizat Ileana Brezoi, contabila Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite