Târgu-Jiu: Profesorii de economie s-au şcolit în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cursul a durat două săptămâni
Târgu-Jiu: Cursul a durat două săptămâni

Şapte profesori de la Colegiul Economic Virgil Madgearu au participat la un curs de două săptămâni în localitatea Granada. Proiectul, în valoare de 17.000, a constat într-un stagiu de formare, lucrurile învăţate aici fiind aplicate în cadrul orelor de curs.

Elevii Colegiului Economic din Târgu-Jiu vor avea ocazia să înveţe cum să creeze o firmă de exerciţiu inspirată din modelul spaniolilor. Unul dintre profesorii de ştiinţe economice a aplicat la Agenţia Naţională de Programe Comunitare pentru proiectul „Formarea profesională pentru dezvoltarea strategiilor de advertising“ , obţinând astfel cei 17.000 de euro. „Ideea proiectului a fost de a identifica elemente transferabile în cadrul formelor specializate în publicitatea din Spania şi din şcolile spaniole, pe care să le adaptăm la lucrul cu firma de exerciţiu pe care o elaborează elevii noştri. În clasele a XI-a şi a XII-a, lucrăm ca şi o întreprindrere reală, dar cu bani şi produse virtuale. Am participat cu firmele de exerciţii şi la târguri internaţionale şi de aceea cred că acest curs din Spania ne va fi de ajutor pentru îndrumarea elevilor. Urmează să adaptăm elementele din Spania pentru a le aplica aici“, spune Mihaela Popescu, profesoară de de ştiinţe economice.

profesori economic

Proiectul s-a desfăşurat în perioada 1-14 noiembrie. „A fost o experienţă interesantă, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere cultural. Rolul proiectului a fost să ne dezvoltăm anumite competenţe şi să învăţăm lucruri noi, pe care dorim să le aplicăm în activitatea cu elevii“, a spus profesoara Melania Popescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite