Târgu-Jiu: Un profesor de engleză s-a ciopârţit cu un cuţit în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele indicii arată că bărbatul de 30 ani şi-a pus capăt zilelor din cauza unei boli grave. Trupul neînsufleţit al lui Dorin-Claudiu Dabelea a fost transportat în urmă cu câteva minute la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Poliţiştii se află acum la faţa locului pentru a afla circumstanţele în care s-a produs tragedia. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Părinţii bărbatului de 30 de ani au fost cei care l-au găsit fără suflare în bucătărie, având răni pe suprafaţa întregului corp. Dorin-Claudiu Dabelea era profesor de engleză la Grupul Şcolar Auto din Târgu-Jiu. „Am intrat în casă şi l-am văzut tăiat peste tot, chiar şi la subsuori. Era dezbrăcat şi nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva“, a spus un vecin.

În jurul orei 13.20, mama tanarului a sesizat Poliţia Municipiului Târgu-Jiu cu privire la faptul că l-a gasit decedat în interiorul apartamentului. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi un medic legist. Din primele cercetări, se pare că este vorba despre o sinucidere. Cadavrul a fost transportat la SML Gorj, urmând a fi efectuată necropsia, iar apoi se va stabili cauza exactă a decesului“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite