Targu-Jiu: Profesoara lui Alexandru a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Popovici, alături de Ramona Mischie la petrecerea de absolvire a liceului
Alexandru Popovici, alături de Ramona Mischie la petrecerea de absolvire a liceului

Alexandru Popovici  a lăsat în urmă două scrisori şi un tabel în care şi-a explicat metodele şi felul în care planul lui a eşuat de paisprezece ori.

Citeşte şi:

Sinucigaşul a dezvăluit, în documentele scrise pe calculator, că şi profesoara de română a avut o tentativă de suicid.
„Ştii gestul pe care îl făcusei tu cu sinuciderea... Bine, doar teoretic se poate numi aşa pentru că ţi-am zis că e mult mai greu să mori atunci când îţi doreşti. Gestul acela nu prea l-ai făcut din cauza mea, că din câte îmi amintesc eu, în timpul ultimei noastre convorbiri, nu s-a prea întâmplat nimic rău astfel încât să te supere, până în momentul în care, poate, te-am făcut să realizezi ce greşeli ai făcut şi să le simţi adevărata lor gravitate“, a notat Alexandru Popovici.

Mama Ramonei, învinuită de Alexandru

În acelaşi document, acesta a acuzat-o, în nenumărate rânduri, pe mama Ramonei, că s-a băgat în relaţia celor doi. „DRAGĂ DOAMNĂ MISCHIE pot să vă zic că nu ştiţi foarte multe lucruri despre fata dvs. Poate că acum vă daţi seama că ar fi fost bine dacă nu v-aţi fi amestecat...şi poate nu se întâmpla asta. Şi motivul principal pentru care i-aţi interzis atât de puternic să fie cu mine a fost acela că nu aveam bani....Frumooos...Fruumoooosss!!! (asta chiar dvs. mi-aţi zis-o când ne-am întâlnit). Oricum banii se fac de cine vrea şi ţine la familia lui. Chiar dacă asta ar fi însemnat să sap şanţuri. Mi-aţi sărit în cap că a încercat Ramo să se sinucidă. Aia a fost o joacă“, a mai scris tânărul Alexandru.
Răzvan Dumitru, un prieten de familie, care face o investigaţie paralelă pentru a arăta că singura vinovată de moartea lui Alexandru este profesoara, a declarat: „Ramona Mischie a ingerat mai multe pastile pentru a muri. Din discuţiile pe care Alexandru şi Ramona le-au avut pe internet reiese clar că cel care s-a declarat, primul, nemulţumit de viaţa pe care o are, a fost profesorul. Ramona Mischie îi spunea că nu mai are rost să trăiască, iar cel care o liniştea, atunci, era chiar Alexandru“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite