Târgu-Jiu: Profesoara Ramona Mischie s-a întors în secret la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Ramona Mischie
Foto: Ramona Mischie

Silentio stampa la Magheru. Directorul liceului are interdicţie să vorbească despre întoarcerea profesoarei de română la catedră.

După mai bine de două luni de concediu medical, tânăra profesoară de limba română s-a întors la şcoală. Revenirea acesteia la catedră a fost ţinuţă la secret de conducerea şcolii. Ramona Mischie a mers săptămâni la rând la terapeut, iar aseară a găsit puterea de a se prezenta din nou în faţa elevilor săi, pe care i-a rugat să nu discute cu nimeni despre apariţia ei în şcoală. În silentio stampa a intrat chiar şi Marius Buzerea, directorul Colegiul Tehnic „Gheorghe Magheru“. Acesta a declarat că a fost rugat de Ramona Mischie să nu scoată nicio vorbă referitoare la revenirea sa la catedră.

Domnişoara profesoară m-a rugat să nu fac nicio declaraţie în acest sens şi să nu vă dau nicio informaţiedespre întoarcerea sa la şcoală“, a precizat Marius Buzerea, în timp ce urca grăbit pe scările care duc spre cancelarie.

Nu la fel de rezervat în declaraţii a fost şi înainte ca Ramona Mischie să treacă pragul unităţii de învăţământ, când preciza că-i va cere profesoarei un aviz medical din care să rezulte că este aptă să se întoarcă la catedră:

Foto: Ramona Mischie

I-am solicitat să aducă un aviz din partea medicului specialist că este clinic sănătoasă şi poată să predea. Urmează în continuare consiliere psihologică trebuie să vedem dacă tratamentul pe care îl urmează este compatibil cu statul cadrului didactic. Nu ştiu cât va rămâne la şcoală“, spunea Marius Buzerea, ieri, la orele dimineţii.

Elevul de serviciu a rupt tăcerea


Secretul a fost dezvăluit însă chiar de către elevul de serviciu, care nu a fost la fel de bine instruit ca şi directorul liceului. „Doamna profesoara a venit astăzi la şcoală. Am văzut-o eu cu catalogul în mână. S-a dus spre clasă, la fel ca înainte. Nu am mai văzut-o de luni bune, dar în această seara a venit din nou la ore“, a declarat unul dintre elevii de serviciu din şcoală, care a preferat să rămână sub protecţia anonimatului.

Alexandru Popovici s-a sinucis din dragoste


Alexandru Popovici, de 19 ani, şi-a pus capăt zilelor la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut. Acesta s-a sinucis într-un mod neobişnuit, după ce încercase în repetate rânduri să-şi ia zilele. Alexandru şi-a pus pe cap o pungă, pe care a legat-o în jurul gâtului cu o curea, iar în interior a introdus spray de insecte. Acesta a spus în scrisoarea de adio, găsită în calculator, că nu poate să trăiască fără persoana pe care o iubea, profesoara Ramona Mischie. Familia lui Alexandru a acuzat-o pe aceasta că are o parte de vină pentru ceea ce s-a întâmplat. Ramona Mischie a negat că ar fi avut o relaţie de dragoste cu elevul său.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite