Târgu-Jiu: Procurorii au găsit urme de spermă pe hainele fetiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii susţin că probele împotriva lui Constantin Pahonţu, bărbatul acuzat că şi-a violat fiica de nouă ani, sunt evidente.

Conform anchetatorilor, au fost luate probe e pe hăinuţele copilei, iar pe acestea au fost găsite urme de spemă de la tatăl său. Emil Moţa, procurorul care se ocupă de acest caz, spune că în calculatorul bărbatului s-au găsit accesări pe site-uri destinate adulţilor : „Au fost găsite anumite probe pe hainuţele fetiţei. A fost ridicat calculatorul în care s-a depistat că accesa site-uri porno şi filme pentru adulţi. Se vor mai face expertize medicale“. Constantin Pahonţu a făcut recurs împotriva deciziei Tribunalului Gorj de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Procesul se va judeca în zilele următoare la Curtea de Apel Craiova. Bărbatul continuă să susţină că nu este vinovat de acuzaţiile care i se aduc.
Constantin Pahonţu a fost arestat miercuri, 14 aprilie, după ce fiica lui, elevă în clasa a III-a, a povestit învăţătoarei, tremurând şi plângând, la ce chinuri este supus de către tatăl său natural. Imediat a fost anunţată conducerea şcolii, care a chemat poliţia. Fetiţa este un copil cuminte şi învaţă foarte bine. În catalog, are calificative de Foarte Bine la toate disciplinele. Directorul Şcolii generale, Vasile Ivănoiu, a spus că, în toamnă, fata a venit la şcoală cu vânătăi pe mâini şi anunţat Direcţia pentrun Protecţia Copilului Gorj, care a deschis o anchetă.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite