Târgu-Jiu: Procesomanii nu vor mai aluneca pe scările Tribunalului Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justiţiabilii vor urca de acum scările Tribunalului sprijinind-se de barele de inox
Justiţiabilii vor urca de acum scările Tribunalului sprijinind-se de barele de inox

Muncitorii unei firme de construcţii din Târgu-Jiu au montat astăzi o balustradă metalică la ieşirea din Tribunalul Gorj, după ce mai mulţi cetăţeni, printre care şi angajaţi ai instituţiei, au alunecat pe scări şi s-au ales cu răni.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Gorj, atât angajaţii instituţiei cât şi persoanele, care erau chemate la procese, au depus numeroase sesizări cu privire la faptul că scările cu polei prezintă pericol pentru trecători. Administratorul a hotărât, ca pe mijlocul scărilor de marmură să fie montată o balustradă, lucrare în valoare de de 6.000 de lei.„Sunt înregistrate numeroase sesizări de la colegi şi persoane învârstă care au slicitat să montăm o balustradă. Este un proiect pe care am dorit să-l demarăm în urmă cu patru ani, dar din păcate nu a mai fost dus la bun sfârşit“, a declarat Florin Encescu, purtător de cuvânt al Tribunalului Gorj. 
Chiar zilele trecute, un bătrân a alunecat pe scările din marmură ş s-a lovit la coate şi la picioare. „E un lucru bun pentru că ne susţinem şi noi de bare ca să nu cădem“, a spus Elena Tănasie, în vârstă de 60 de ani di Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite