Târgu-Jiu: Prinşi la furat de 1 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, din Rovinari şi Mehedinţi, au fost prinşi aseară exact în momentul în care intenţionau să fure mai multe bunuri. Prima infracţiune a fost depistată de poliţiştii rovinăreni, fiind prins în flagrant un tânăr de 27 de ani, care încerca să fure gardul din curtea unei societăţi comerciale.

Chiar de Ziua Păcălelilor, oamenii legii au înregistrat două furturi comise pe raza judeţului Gorj. Primul eveniment a avut loc aseară, în jurul orei 18.00, când poliţiştii rovinăreni l-au prins în flagrant pe Nicolae V., de 27 ani, din localitate, în timp ce fura 24 de metri de gard metalic, din incinta unei societăţi comerciale. Acesta le-a spus poliţiştilor că intenţiona să vândă gardul la un centru de colectare a fierului vechi. Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
 
Cinci ore mai târziu, aproape de miezul nopţii, poliţiştii din Padeş au fost alertaţi de un localnic, primind informaţia că o persoană necunoscută încearcă să sustragă oglinzile retrovizoare de la un autoturism, proprietatea lui Ion B., de 50 ani, din oraşul Baia de Aramă, din judeţul Mehedinţi. Hoţul era chiar unul dintre consătenii persoanei păgubite. Poliţiştii au găsit asupra lui o oglindă retrovizoare stânga, furată cu puţin timp în urmă de la un alt autoturism. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite