Târgu-Jiu: Prinşi cu bunuri furate în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bunurile sustrase au fost confiscate de către poliţişti
Bunurile sustrase au fost confiscate de către poliţişti

Două persoane au fost depistate, în trafic, în timp ce transportau bunuri provenite din comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Azi-noapte, în jurul orelor 00:05, poliţiştii din municipiul Motru, au oprit în trafic un autoturism condus de Vasile P. de 38 de ani, din localitatea Butoieşti, judeţul Mehedinţi. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că în autoturism se găseau patru suluri de plasă sârma neagră, pentru care şoferul şi însoţitorul acestuia, Florian B., nu deţineau documente de provenienţă.
 Din primele verificări, s-a stabilit că plasa de sârmă a fost sustrasă  la sfârşitul lunii ianuarie 2010, de Florian B., de 41 ani, din comuna Argetoaia, judeţul Mehedinţi, de la locul de muncă, respectiv mina Ploştina. De asemenea, în această dimineaţă la orele 03:00, poliţiştii din comuna Mătăsari, au depistat pe Gheorghe M., de 43 ani, Mihai V.R., de 30 ani, Ciprian P. I., de 26 ani, Florin L.V., de 19 ani şi Dumitru B., de 20 ani, toţi din localitate, în timp ce transportau cu un autoturism, 21 role metalice.
Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că întreaga cantitate de role fusese sustrasă din perimetrul Carierei Jilţ Nord, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 2.500 lei. În ambele cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite