Târgu-Jiu: Prinşi cu “aburii lui Bachus” la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii depistează zilnic şoferi aflaţi în stare de ebrietate
Poliţiştii depistează zilnic şoferi aflaţi în stare de ebrietate

Doi gorjeni s-au ales cu dosare penale după ce s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferii turmentaţi riscă să-şi petreacă următorii cinci ani după gratii.

Azi-noapte, ora 02.30. Poliţiştii din oraşul Ţicleni, l-au depistat pe Mircea G., de 58 ani, din oraşul Ticleni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice cu o alcoolemie peste limita legală.

 Azi-dimineaţă, ora 06.00. Poliţiştii rutieri l-au depistat  pe Claudiu V., de 24 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe  bulevardul Constantin Brâncuşi din municipiu, având o concentraţie alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Ambii şoferi riscă să primească pedeapsa cu închisoarea de la 1 an la 5 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite