Târgu-Jiu: Prinşi băuţi la volan, patru şoferi au rămas fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii prinşi băuţi la volan au devenit pietoni
Şoferii prinşi băuţi la volan au devenit pietoni

4 dosare penale întocmite şi 14 permise de conducere reţinute în vederea suspendării sunt rezultatele acţiunilor derulate în ultimele 24 de ore, pe linia identificării acelor conducători auto care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aseară, în jurul 18:45, poliţiştii din Motru l-a depistat pe Nicolae N., de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 671 B, Lupoaia-Motru, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În seara aceleiaşi zile, orele 20:43, lucrătorii Serviciului Rutier Gorj l-au depistat pe Dorin  P., de 38 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 664 B, în localitatea Stăneşti, având o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
 Azi-noapte, în jurul orelor 01:30, lucrătorii Poliţiei oraşului Novaci l-au depistat pe Ovidiu P., de 24 ani, din comuna Roşia de Amaradia, în timp ce conducea beat pe D.C. 29, în localitatea Roşia de Amaradia. Acesta avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Azi-dimineaţă la ora 05:05, lucrătorii Postului de Poliţie Scoarţa au fost sesizaţi prin apelul SNUAU 112 despre faptul că pe DN 67 Scoarţa, a avut loc o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice.
La faţa locului s-au deplasat lucrătorii postului de poliţie şi agentul de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraş Târgu-Cărbuneşti, care au constatat că Nicolae N., de 32 ani, din municipiul Târgu- Jiu, a condus autoturismul, având o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a intrat în coliziune cu autoutilitară.
 
Conducătorii auto sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite