Prins la volan fără permis în aglomeraţia din trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul riscă să ajungă după gratii
Tânărul riscă să ajungă după gratii

Un târgujian de 30 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a fost depistat aseară de oamenii legii, pe Drumul Naţional 67, în cartierul Drăgoieni, în timp ce conducea un autoturism. Acel tronson de drum era intens circulat la ora respectivă.

Pentru că a pus în pericol viaţa sa şi a celorlalţi şoferi aflaţi în trafic, bărbatul riscă să stea cinci ani după gratii. „Acesta a fost depistat ieri, înainte de a fi implicat în vreun accident de circulaţie. Poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu l-au depistat pe G.C.F., de 30 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, în cartierul Drăgoieni, deşi nu avea acest drept, cel în cauză nefiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Fapta acestuia este cu atât mai gravă cu cât, în momentul depistării, respectiv la ora 16.30, pe acel tronson se înregistrau valori de trafic ridicate", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgujianul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără să aibă permis de conducere, faptă pedepsită de legislaţia în vigoare cu închisoare de la 1 la 5 ani.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite