Târgu-Jiu: Prins fără permis la volanul autoturismului amicului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani, din comuna gorjeană Dragoteşti, s-a ales aseară cu dosar penal, după ce Poliţiştii din Mătăsari l-au prins la volanul autoturismului unui prieten, deşi nu avea permis de conducere. Amândoi sunt cercetaţi de poliţişti.

Testarea cu etilotestul a confirmat că acesta consumase şi băuturi alcoolice, însă cu măsură, prezentând o concentraţie de 0,14 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

„Aseară, în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Mătăsari l-au depistat pe N.R.A. , în vârstă de 18 ani, din Dragoteşti, în timp ce conducea pe Drumul Comunal 86 Mătăsari - Croici un autoturism, proprietatea unui tânăr de 23 de ani, din Draguţeşti, fără a poseda permis de conducere. Alături de conducătorul auto, în autoturism se afla şi proprietarul maşinii, cel din urmă fiind cercetat pentru încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere", a precizat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Tânărul de 18 ani va fi cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis. Fapta se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite