Prins după ce a spart un chioşc de ziare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat din Teleşti a sunat la 112
Un bărbat din Teleşti a sunat la 112

Un tânăr de 20 de ani, din Alexandria, a fost prins azi-noapte la scurt timp după ce a spart geamul unui chioşc de ziare pentru a fura bunurile din interior. Din fericire, teleormăneanul a fost prins la timp de oamenii legii.

Evenimentul a avut loc azi-noapte, la ora 02.15, la un chioşc aflat pe Aleea Parcului, din oraşul Rovinari. „Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat, din comuna Teleşti, despre faptul o persoană de sex masculin a spart geamul unui chioşc de ziare, situat pe Aleea Parcului din oraşul Rovinari şi încearcă să pătrundă în acesta.La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică. Deşi suspectul fugise de la locul faptei, urmare a informaţiilor oferite de către martori, poliţiştii l-au depistat la scurt timp pe suspect. Cel în cauză, D.C.O., de  20 ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Rovinari", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt calificat, fiind cercetat în stare de libertate.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite