Târgu-Jiu: VIDEO ŞI FOTO/ Prins de poliţie după ce şi-a uitat actele în maşina pe care a furat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 28 de ani din Târgu-Jiu a furat o maşină pe care a accidentat-o şi apoi a abandonat-o. Poliţiştii l-au prins uşor pe făptaş cu ajutorul actelor din portofelul pe care acesta l-a uitat în autoturism.

image

Constantin Dobrescu, în vârstă de 28 de ani, a fost prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului. Acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 15 ani. Instanţa de judecată urmează să se pronunţe asupra măsurii arestării preventive.
Fapta a avut loc ieri în cartierul târgujian Slobozia. Constantin Dobrescu a prins curaj după ce a băut câteva pahare. Acesta a văzut o maşină parcată pe marginea drumului cu cheile în contact şi s-a urcat la volan, după care a demarat în trombă, fără să ţină cont de faptul că nu deţinea permis de conducere. Aflat sub aburii lui Bachus, hoţul a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina direct în copacii aflaţi pe marginea drumului, de pe raza localităţii Tălpăşeşti, din comuna Băleşti.


Proprietarul a recunoscut neglijenţa

image


Liviu Suchiu, în vârstă de 32 de ani, proprietarul autoturismului, spune că a rămas fără cuvinte când nu şi-a mai văzut maşina lăsată în faţa porţii şi a sesizat imediat poliţia. „Am venit repede din oraş cu soţia şi băieţelul meu în vârstă de doi ani, care făcuse pe el. Am fugit în casă să-l spăl şi să-i schimb pampersul. Când am ieşit, am rămas fără grai. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Locuiesc la şoseaua naţională unde este trafic continuu şi nu credeam că cineva va fi în stare de aşa ceva. M-a sunat un prieten şi m-a întrebat dacă sunt bine şi de ce am făcut accident. I-am spus că mi-a dispărut maşina şi aşa mi-am dat seama că cineva mi-a luat-o. Recunosc că am fost şi eu şi nevasta neglijenţi“, a mărturisit în această dimineaţă proprietarul maşinii furate.

image

Acesta a respirat uşor în momentul când şi-a recuperat maşina, în ciuda faptului că fusese avariată. Poliţiştii l-au identificat foarte repede pe hoţ având în vedere că, în momentul în care a părăsit locul accidentului, acesta şi-a uitat în interiorul autoturismului portofelul cu documentele de identitate.

image

Bărbatul a fost adus la reconstituire cu maşina poliţiei

Ultimul caz de acest gen fost înregistrat în urmă cu o lună, când un târgujian a sustras autoturismul aflat într-o parcare din oraş, iar apoi a abandonat-o în faţa locuinţei sale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite