Târgu-Jiu: Prins cu baionetă şi bâtă de baseball în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambele obiecte au fost ridicate în vederea confiscării
Ambele obiecte au fost ridicate în vederea confiscării

Un tânăr, de 18 ani din Târgu-Jiu, s-a ales azi-noapte cu dosar penal, după ce poliţiştii au descoperit în portbagajul maşinii pe care o conducea o baionetă cu lama de 29 de centimetri şi o bâtă de baseball.

Evenimentul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 00.30, când poliţiştii de la Serviciul Rutier Gorj au oprit pentru control un autoturism cu numere străine de înmatriculare, condus de un tânăr de 18 ani. „Cu ocazia verificărilor efectuate, în portbagaj s-a găsit o baionetă, cu lama de 29 de centimetri şi o bâtă de basse-ball. Tânărul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de port, fără drept, în locurile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publica, a cuţitului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire“, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Ambele obiecte au fost ridicate în vederea confiscării. Fapta se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite