Târgu-Jiu: Primarul răstoarnă situaţia în cazul poliţistului mort în accident rutier: „Localnicii spun că acul era blocat la 165 de kilometri la oră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, oamenii legii au anunţat că şoferul autoturismului care l-a accidentat pe Sorin Bumbaru este din Bumbeşti-Piţic, dar şi faptul că acesta a schimbat  direcţia de mers, la stânga, fără să se asigure.

Primarul din localitate are însă o cu totul altă variantă. „Din ceea ce ştiu, domnul cu maşina mergea de la Târgu-Jiu spre Râmnicu-Vâlcea şi a vrut să intre pe un pod, în stânga,  la o casă. Din faţă venea o coloană de maşini, a aşteptat să treaca, a semnalizat, s-a asigurat şi a intrat în  stânga, iar cel cu motocicleta era camuflat în maşinile din faţă şi a intrat în depăşire, după ce şoferul semnalizase că face stânga. Din discuţiile purtate în comună, motociclistul avea peste 150 de kilometri la oră. Localnicii mi-au spus că au ajuns când l-au ridicat pe motociclist şi acul era blocat la 165 de kilometri la oră. E regretabil ce s-a întâmplat“, declară Ion Pienaru, primarul comunei Bumbeşti-Piţic. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili dacă şoferul autoturismului Volkswagen Golf, Dumitru Burlică, în vârstă de 51 de ani, se face vinovat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Vezi aici ce au declarat reprezentanţii Poliţiei Gorj, la scurt timp după producerea accidentului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite