Târgu-Jiu: Primarul face noi dezvăluiri în cazul elevului acuzat de consum de canabis: „Am găsit sute de sticle de Prenadez în curtea liceului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetările arată că este vorba despre un elev de clasa a X-a, care învaţă la Colegiul Naţional Tudor Arghezi, din Târgu-Cărbuneşti, la profilul „Ştiinţe ale Naturii". Mădălin G. are 16 ani şi a fost reţinut aseară pentru consum de canabis. Dirigentele de la această clasă este chiar profesor de religie. Dascălii au rămas surprinşi când au aflat de această situaţie.

Părinţii băiatului sunt angajaţi ai Primăriei Târgu-Cărbuneşti. „Cazul elevului reţinut pentru consum de droguri nu trebuie să ne mire, pentru că se întâmplă şi la case foarte mari, cum s-a întâmplat şi la Craiova, în familia Covei.  Această democraţie prost înţeleasă poate să facă să se întâmple nişte lucruri de această natură. La începutul verii,când s-a făcut curăţenie, am găsit 300-400 de sticle de Prenadez, care are efect halucinogen, pe bază de diluant şi am atras atenţia, dar nu m-a ascultat nimeni. În prima zi de şcoală, le-am zis domnilor profesori şi părinţilor că îmi place să cred că vântul a adus aceste sticle cu efect halucinogen, dar credeam că este ceva mai grav. Am tras un semnal de alarmă. Mama şi tatăl lui sunt funcţionari publici şi este o familie de oameni la locul lor, modestă“, a precizat Mihai Mazilu, primarul din Târgu-Cărbuneşti. Mădălin a obţinut la admitere nota 7.40.  Astăzi, elevul a fost eliberat şi este cercetat în stare de libertate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite