Târgu-Jiu: Primarul din Runcu, internat după ce s-a răsturnat cu ATV-ul: „Mi-am pierdut memoria, nu-mi amintesc nimic, vreau să fug din spital"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul-şef al comunei Runcu a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, după ce sâmbătă seara s-a răsturnat cu ATV-ul pe raza localităţii pe care o conduce. Acesta a suferit mai multe traumatisme la nivelul mâinilor, picioarelor, dar şi la cap.

Nefericitul eveniment a avut loc sâmbătă, aproape de miezul nopţii, pe raza localităţii Bâltişoara. Medicii târgujieni au decis ca primarul să rămână internat pentru câteva zile pentru investigaţii medicale.„M-am lovit la mâini, picioare. De şase ani conduc ATV-ul şi nu mi s-a întâmplat asta niciodată. Am schimbat plăcuţele de frână şi, fiind noi, nu au apucat să-şi facă luciul. Ştiu că eram pe o coastă, la munte, iar apoi am căzut în râpă. Am ieşit singur şi m-am dus acasă, dar nu-mi amintesc absolut nimic. Nici când am urcat la munte. Mi-au găsit colegii ceasul, telefonul şi ochelarii. M-am trezit ieri la spital, după 12 ore. Medicii nu mă lasă să plec, dar le-am spus că nu mai stau. Fug şi din spital, dacă e nevoie. Trebuie să ajung la birou", le-a spus primarul reporterilor AdS.

image

Întrebat fiind dacă va mai conduce ATV-ul, acesta a mărturisit că mâine va putea fi văzut din nou pe el.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite