Primarul cu şpagă-record pe cap de locuitor îşi va petrece Crăciunul în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Pârvulescu le-a cerut magistraţilor Tribunalului Gorj să-l pună în libertate sub control judiciar de sărbători. După ce i-a fost admisă cererea, judecătorii au respins-o ca neîntemeiată.

Primarul comunei Fărcăşeşti a fost anunţat că următorul termen va avea loc pe 10 ianuarie, după vacanţa judecătorilor, timp în care avocatul lui Constantin Pârvulescu trebuie să strângă probe pentru a demonstra că este nevinovat.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpatul Pârvulescu Constantin. Cu recurs în termen de 24 de ore de la comunicare", aceasta a fost decizia de marţi a Tribunalului Gorj.

Edilul-şef este acuzat că a luat o şpagă record pe cap de locuitor, încasând 348.000 de euro de la firmele care efectuau lucrări în comuna pe care o conducea, în două mandate. Fostul primar, suspendat în prezent din funcţie, a fost dus în arest în luna martie a acestui an, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite