Solicitarea de eliberare a primarului acuzat de luare de mită, respinsă la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recursul formulat de Constantin Pârvulescu a fost respins ieri de magistraţii Curţii de Apel Craiova. Acest lucru înseamnă că se menţine în cazul său măsura de arestare preventivă până pe 30 august, dispusă la Tribunalul Gorj.

Rechizitoriul întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie arată că fostul edil al comunei Fărcăşeşti, timp de opt ani, a cerut de la administratorii firmelor 20 la sută din valoarea fiecăruia dintre zecile de contracte atribuite preferenţial în perioada 2000 - 2008, a căror valoare totală se ridică la 1,54 milioane de euro, încasând astfel de la actualii denunţători nu mai puţin de 348.000 de euro. Constantin Pârvulescu a ajuns în arest la începutul lunii martie a acestui an şi toate încercările sale de eliberare au fost zadarnice. La termenul de ieri, de la Curtea de apel Craiova, acesta a fost anunţat că recursul formulat împotriva menţinerii măsurii de arestare preventivă a fost respins.

„Respinge ca nefondat recursul declarat de inculpatul Pârvulescu Cosntantin împotriva încheierii din data de 05 august 2011, pronunţată de Tribunalul Gorj. Obligă recurentul la 50 lei, cheltuieli judiciare statului. Definitivă", aceasta a fost decizia Curţii de Apel Craiova.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite