Târgu-Jiu: Primarul acuzat că a luat mită pentru fiecare lucrare atribuită va face Paştele după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Pârvulescu, primarul comunei Fărcăşeşti, nu va putea să petreacă sărbătorile pascale în mijlocul familiei, întrucât magistraţii Tribunalului Dolj au decis ca mandatul de arestare preventivă să fie prelungit până pe data de 30 aprilie.

Edilul este cercetat penal pentru o „taxă“ de 20% pe fiecare lucrare atribuită, ceea ce înseamnă că a încasat de la denunţători nu mai puţin de 348.000 de mii de euro. „Foloasele pretinse şi primite de inculpatul Pârvulescu Constantin totalizează 1.500.000 de lei şi au fost primite în bani, bunuri şi servicii, în mod direct şi indirect", au anunţat reprezentanţii DNA.

Constantin Pârvulescu a ajuns în arest la începutul lunii martie şi, deşi a solicitat să fie eliberat, magistraţii Tribunalului Dolj au prelungit mandatul de arestare preventivă cu încă 30 de zile, exact până pe data de 30 aprilie. Măsura a fost contestată imediat de primar, însă nici Curtea de Apel Craiova nu i-a dat veşti mai bune. „Respinge ca nefondat recursul. Obligă pe recurentul inculpat la 30 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă", au anunţat magistraţii Curţii de Apel Craiova. Constantin Pârvulescu se află acum în arestul Inspectoratului de Poliţie Dolj, acolo unde rudele îi vor duce pachete de Paşte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite