Târgu-Jiu: Preot bătut de soţie cu parul, internat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Ciobanu, din Tismana, a primit aseară o bătaie soră cu moartea. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe, iar preotul nici nu se gândeşte să-şi ierte nevasta.

Scandalul a început aseară, în jurul orei 22.00, la scurt timp timp după ce preotul Nicolae Ciobanu a făcut cu cazanul. Soţia sa s-a înfuriat atât de tare când a văzut că a întrecut limita la băutură, încât a luat un par din bătătură şi i-a aplicat o corecţie cum rar ţi-e dat să vezi într-o familie de credincioşi. Amelia Ciobanu, de 35 de ani, era supărată şi de faptul că preotul fusese supendat de la biserica din Celei, iar băutura a constituit picătura care a umplut paharul. „Da, m-a bătut nevasta. Nu mă mai stresaţi, pentru că nu declar nimic“, a spus Nicolae Ciobanu, în timp ce scria plângerea, tremurând din toate încheieturile. Bărbatul de 42 de ani este acum internat la Unitatea Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu, iar medicii spun că situaţia lui s-a îmbunătăţit. „Starea lui de sănătate este mai bună. S-a prezentat cu răni la cap şi la gât. Mirosea foarte tare a alcool“, a declarat Liliana Puiu Voichiţa, medic la UPU Târgu-Jiu. Conflictul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor gorjeni. „Poliţiştii  din Tismana au fost sesizaţi prin 112 de către un localnic, cu privire la faptul că în urma unui conflict intrafamilial izbucnit între Nicolae C. de 43 ani şi Maria A. C. de 36 ani, aceasta din urmă şi-a lovit soţul cu un obiect ascuţit în zona gâtului. În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal întocmit să îl înainteze cu propuneri legale unităţii de parchet competente“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.


Supendat din funcţia de preot al Parohiei din cauza băuturii


Oamenii din sat spun că preotul că consuma foarte mult alcool, mai ales în ultima perioadă. Până şi primarul a auzit de faptul că preotul din Celei le avea zdravăn cu băutura, motiv pentru care a fost suspendat din funcţia de preot al Parohiei. „ Venea la slujbe beat şi de aceea a fost suspendat de Parohie. În prezent acesta este înlocuit de către o altă persoană“, a declarat Costel Buzianu, primarul oraşului Tismana.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite