Târgu-Jiu: Poţi câştiga 12 euro pe oră ca măcelar în Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

250 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia gorjenilor, în această perioadă, prin reţeaua Eures, în Spaţiul Economic European. Cele mai multe slujbe sunt în Republica Cehă în domeniul comerţului şi afacerilor, iar Malta oferă zeci de locuri pentru asistenţi medicali şi asistenţi farmacişti.

Gorjenii care încă nu şi-au găsit un loc de muncă în ţară pot opta pentru o slujbă în străinătate. Astfel, sunt vacante 250 de joburi în ţările membre ale Uniunii Europene în diverse domenii de activitate, cele mai multe fiind în domeniul medical. Republica Cehă oferă posturi de ingineri, dezvoltatori afaceri , agenţi comercial, manageri de proiect, specialişti marketing. Cei care optează pentru unul din aceste posturi trebuie să cunoască limba engleză şi să aibă studii superioare. Angajatorii suedezi oferă posturi pentru măcelari şi alţi lucrători în prelucrarea cărnii de porc. Se cere experienţă de un an pentru postul de măcelar şi 3 ani pentru ciontolitor. Măcelarul va fi plătit cu 12 euro pe oră. Suedezii ma au nevoie de specialişti cu probleme de personal şi medici chirurgi. Angajatorii din Malta oferă zeci de posturi pentru asistenţi medicali şi asistenţi farmacişti.
Alte ţări europene ofer locuri de muncă după cum urmează:
Slovacia: ospătăriţe, doctori specialişti;
Marea Britanie: asistenţi sociali;
Spania: responsabili tehnici pentru contractări.
Persoanele cere doresc să se înscrie în evidenţele Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, în vederea obţinerii unui loc de muncă în străinătate, se pot prezenta la sediul instituţiei, pe strada Loc. Col. Dumitru Petrescu din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite