Târgu-Jiu: FOTOGALERIE: Poştaşi, pe locuri, fiţi gata, start!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de poştaşi din judeţul Gorj s-au întrecut astăzi în cadrul competiţiei sportive „Marşul Poştaşului”, aflată la cea de-a 34-a ediţie anul acesta. Primii trei clasaţi vor reprezenta OJP Gorj la faza regională, în luna iunie.

Cele 20 de femei şi cei 30 de bărbaţi înscrişi în cursă au mărşăluit pe străzile oraşului Târgu-Cărbuneşti, iar câştigătorii care s-au calificat în faza regională au fost aceiaşi de anul trecut.

image

Din anul 1997 organizăm această competiţie, iar evenimentul se desfăşoară anual în prima săptămână a lunii mai. Femeile vor mărşălui pe o distanţă de 3000 de metri, iar bărbaţii sunt înscrişi la cursa de 7000 de metri. Vrem să vedem care este cel mai rezistent poştaş, iar primele trei locuri vor merge mai departe la faza regională", a declarat Octavia Ciovică, sef-adjunct în cadrul Oficiului Judeţean de Poştă Gorj. Cei mai rapizi poştaşi au fost desemnaţi Ion Moraga şi Liliana Osman, reprezentanta sexului frumos fiind tocmai cea care, anul trecut,  a reprezentat România la Balcaniada Factorilor Poştali, unde a reuşit să se claseze pe locul 7. „Sunt din Dragoteşti şi în meseria de poştaş parcurg zilnic 14 kilometri, cu o geantă de peste 10 kilograme. Am 36 de ani, iar de şase ani am această meserie şi îmi place foarte mult ceea ce fac. Anul trecut m-am clasat pe locul 7 la Muntenegru“, declară Liliana Osman.

image

Primii trei clasaţi, atât la femei, cât şi la bărbaţi, vor reprezenta OJP Gorj la faza regională, în luna iunie.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite