Târgu-Jiu: Pompierii gorjeni transmit condoleanţe familiei poliţistului mort în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au transmis, astăzi, un mesaj de condoleanţe familiei poliţistului care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului rutier de la Câlnic, în care îşi exprima solidaritatea cu toţi cei care l-au cunoscut.

Vestea morţii lui Aurel Potcovaru a venit ca un trăsnet şi i-a şocat pe toţi cei care îl cunoşteau. 

„Personalul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Locotenent Colonel Dumitru Petrescu» al  judeţului Gorj  anunţă cu profund regret dispariţia prematură a fostului coleg şi prieten, comisar-şef Aurel Potcovaru, în vârstă de 50 ani, transmiţându-i sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", se precizează în mesajul pompierilor gorjeni.

image

Soţiei poliţistului mort la Câlnic i s-a făcut rău când a primit această veste

Aurel Potcovaru locuia în Târgu-Jiu şi era ofiţer în cadrul Poliţiei Motru. Ieri-dimineaţă, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, maşina în care se afla ca pasager a fost implicată într-un accident rutier. Bărbatul de 50 de ani a murit pe loc, iar şoferul, un coleg de serviciu al lui Aurel Potcovaru, a scăpat ca prin minune cu viaţă.  Un procuror din Craiova efectuează cercetări pentru a stabili dacă poliţistul de 32 de ani se face vinovat de ucidere din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite