Târgu-Jiu: Pompierii gorjeni se vor întrece la concursul de atletism din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna viitoare, pe Stadionul Municipal din Craiova, se va  desfăşura Concursul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Faza zonală a concursul va cuprinde mai multe probe, la care vor participa 11 pompieri din Gorj.

În perioada 02 – 04 august 2010, lotul reprezentativ, format din 10 subofiţeri şi un ofiţer, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj va participa la Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Uregnţă, etapa a III –a.
Concursul este organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj şi vor participa loturile reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea şi Caraş Severin.
Cele patru probe de desfăşurare ale concursului „Scara de fereastră”, „Realizarea dispozitivului de intervenţie”, „Pista cu obstacole pe distanţa de 100 metri” şi „Ştafeta 4x100 metri”, se vor desfăşura pe pista de atletism a stadionului „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova.
În urma stabilirii clasamentului general, lotul câştigător va participa la faza naţională.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite