Pompierii gorjeni se luptă de patru zile să stingă incendiul de la Straja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La faţa locului se află şi acum pompierii, poliţiştii, jandarmii, reprezentanţii Ocolului Silvic Runcu, Obştea Straja-Grivele şi salvamontiştii gorjeni.

Incendiul de vegetaţie uscată din comuna Stăneşti, în Vârful Straja, a izbucnit pe 28 septembrie, iar operaţiunile de stingere continuă şi la această oră.

„Şi astăzi, şase ofiţeri şi 54 de subofiţeri din cadrul ISU Gorj se luptă cu flăcările incendiului de vegetaţie uscată din comuna Stăneşti, vârful Straja, Pădurea Cartianu, ce a cuprins aproximativ  50 de hectare de vegetaţie şi mărăciniş.Timp de patru zile 78 de cadre ale ISU Gorj, alături de personal de la Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, Inspectoratului de Poliţie Gorj, Salvamont Gorj, Ocolul Silvic Runcu şi Obştea Straja – Grivele au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, reuşind localizarea acestuia la liziera pădurii", a anunţat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite