Pompierii, în focul examenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

39 de lucrători, care vor obţine cele mai slabe note, vor pleca acasă peste trei luni. Astăzi este ultima zi de examinare a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Examinare celor 63 de anagajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj a început de vineri, 15 iulie, şi se va încheia astăzi. 63 de salariaţi vor fi testaţi, dintre care numai 14 vor rămâne să lucreze în continuare în cadrul instituţiei, iar restul de 49 urmând să părăsească unitatea peste trei luni. „Vor fi puşi la dispoziţie pe o perioadă de cel mult 90 de zile, ceea ce înseamnă că vin la serviciu şi îşi încasează banii, dar peste trei luni vor pleca“, a spus Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Cei care vor obţine cel mai mic punctaj vor fi nevoiţi să îşi găsească alte locuri de muncă. Cei mai mulţi dintre cei care s-au înscris la examen  au aflat rezultatele. „Concursul este tip interviu. Comisia este formată din cadre din cadrul Inspectoratului. Este filmat tot interviul. Au fost finalizate concursurile pentru posturile de comandanţi de echipaj: patru la unitatea din Tismana, unu la Motru, trei la Bumbeşti Jiu, unu La Novaci şi trei la Turceni“, a precizat Mihai Avramescu.
Unii dintre candidaţi au ieşit din sala de examinare cu zâmbetul pe buze. „Am reuşit să ocup un post de comandant de echipaj la Tismana. Este bine, cu toate că o să fac naveta. Am învăţat foarte mult pentru acest examen, chiar şi noaptea“, ne-a spus unul dintre participanţii la concurs.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite