Poliţistul lovit în trafic de un şofer nervos a făcut primele declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marin Joiţa a ajuns astăzi, la orele prânzului, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu. Poliţistul local a mărturisit că a fost lovit cu maşina de un şofer nervos, care a vrut cu orice preţ să intre pe o stradă cu accesul auto interzis pentru că în zonă se aflau utilajele de deszăpezire.

Accidentul soldat cu rănirea poliţistului local din Târgu-Jiu a avut loc la intersecţia din faţa Parcului Central. „M-a lovit o maşină. Am fost la serviciu, am oprit o maşină la un drum închis, n-a vrut să asculte şi a dat în mine să treacă lovit. M-a lovit la genunchiul drept”, a declarat victima şoferului nervos.

image

Medicii i-au acordat îngrijiri medicale. „A suferit un traumatism de genunchi. Am înţeles că un poliţist care lucra la circulaţie a vrut să împiedice un autoturism să pătrundă pe un sens de carosabil închis pentru deszăpezire, iar domnul şofer nu a înţeles şi a lovit poliţistul”, a declarat Ramona Oprea, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu. Poliţiştii rutieri l-au audiat pe şofer. Acesta are 37 de ani şi este din comuna Runcu. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite