Târgu-Jiu: Poliţistul-erou va fi premiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Gheorghe Mititelu
Foto: Gheorghe Mititelu

Gheorghe Mititelu, poliţiştul care a salvat de la moarte o femeie de 60 de ani, va fi recompensat pentru fapta sa. Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare din Târgu-Jiu, i-a promis angajatului său o primă de două sute de lei.

Poliţiştul-erou a sărit în apele reci ale Jiului şi a salvat-o de la înec pe Angelica, o femeie de 60 de ani care a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa în această dimineaţă.

Nimeni nu ştie ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest

Femeia este din Scoarţa, fiind cunoscută cu afecţiuni psihice. Pensionara s-a aruncat în Jiu într-o fracţiune de secundă, fiind salvată la timp de agentul Gheorghe Mititelu, care se afla în patrulare prin Piaţa Centrală din Târgu-Jiu. Acesta a primit şi o recompensă pe măsură.

Gheorghe Mititelu va fi recompensat cu o primă de 200 de lei pentru că şi-a făcut datoria şi a dat dovadă de un înalt spirit civic. Am mai avut şi în ianuarie două cazuri, fiind vorba despre doi poliţişti comunitari care au intrat în flăcări. Este meritul lor pentru aceste prime”, declară Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite