Poliţiştii rutieri au dat 140 de amenzi în 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj au constatat 140 de încălcări ale legislaţiei în domeniul circulaţiei, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate şoferilor care au depăşit viteza maximă legală.

Poliţiştii au aplicat 31 de amenzi pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în două cazuri fiind dispusă şi măsura reţinerii permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile. Au mai fost sancţionaţi contravenţional 14 conducători auto, autovehicule conduse de către aceştia prezentând defecţiuni tehnice, 11 pietoni pentru traversare neregulamentară şi 16 conducători de mopede şi motoscutere.
Poliţiştii rutieri au identificat opt conducători auto care au săvârşit abateri ce au atras, pe lângă sancţionare contravenţională, şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Trei conducători auto au fost prinşi conducând autovehicule pe drumurile publice, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Doi şoferi nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi au rămas fără permis.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite