Târgu-Jiu: Poliţiştii gorjeni au ieşit la vânătoare de infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi gorjeni, condamnaţi la închisoare pentu infracţiuni la regimul circulaţiei şi furt calificat, au fost depistaţi aseară de poliţişti, pe raza localităţilor Runcu şi Rovinari.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat ieri, 27 aprilie, o acţiune pe linie de identificare a persoanelor care au mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi se sustrag executării acestora. Astfel, pe raza comunei Runcu a fost identificat C.C., de 36 ani, din satul Bîlta, care era condamnat  la 3 ani şi 3 luni închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. De asemenea, poliţiştii din oraşul Rovinari l-au depistat pe raza localităţii, pe P.O., de 18 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Târgu-Jiu, fiind condamnat la un an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat“, declară Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj, urmând să fie trimişi în penitenciar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite