Poliţiştii gorjeni, în febra examenelor şi evaluărilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Caragea, comandantul Poliţiei Gorj
Viorel Caragea, comandantul Poliţiei Gorj

Toţi poliţiştii gorjeni se află în perioada de evaluare şi examinare, în vederea stabilirii restructurărilor care vor avea loc până pe data 6 octombrie.

Viorel Caragea, comisarul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, a precizat că, după ce se vor afla rezultatele, se va stabili cu exactitate câţi poliţişti vor pleca acasă: „Suntem în perioada de evaluări şi examinări. Se va cunoaşte exact câţi lucrători vor pleca, după ce se vor cunoaşte rezultatele“. 
Pentru judeţul Gorj s-a stabilit ca 26 de oameni ai legii să părăsească structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor. Trei poliţişti şi-au dat demisia, iar un angajat contractual şi-a întrerupt colaborarea. De asemenea, un om în uniformă a fost trecut în rezervă pentru că avea numeroase abateri disciplinare, iar alţi 16 au ieşit la pensie pentru că îndeplineau condiţiile. Astfel, cinci poliţişti nu se vor mai regăsi, începând de pe data de 6 octombrie, în noua organigramă a IPJ Gorj. Aceştia vor fifdi rândul celor care obţin cele mai slabe rezultate la examinările şi evaluările care se desfăşoară în această perioadă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite