Târgu-Jiu: FOTOGALERIE- Poliţist rănit în misiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Postului de Poliţie Prigoria, Romică Păstaie, a fost transportat la spitalul din Craiova, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident.

Evenimentul a avut loc în această dimineaţă, în localitatea Albeni, când şeful de post s-a urcat în maşina personală a adjunctului său, un poliţist de 21 de ani, şi au plecat să facă cercetări la un alt accident de pe raza comunei Prigoria, în urma căruia trei tineri au căzut cu  maşina în prăpastie.

Oamenii legii intenţionau să cerceteze accidentul de la Prigoria, dar nu au mai ajuns la faţa locului

image
image

Şeful de post s-a ales cu leziuni grave la piciorul stâng. Se pare că vinovată de producerea accidentului este o şoferiţă din Albeni, care îşi scotea maşina din curte, fără să se asigure.

image

În dimineaţa acestei zile, la ora 08:30, a fost sesizat faptul că pe raza localităţii Albeni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că Ioana P., de 26 ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj, în timp ce ieşea cu un autovehicul din curtea imobilului proprietate personală, tractând un alt autovehicul, pe fondul neatenţiei, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculelor care se deplasau pe drumul prioritar şi a intrat în coliziune cu un autoturism, cu care se deplasau doi agenţi de poliţie, acesta fiind condus de către Mircea L., de 21 ani. În urma impactului, Romică P., de 52 ani, din comuna Prigoria, pasager în autovehicul condus de către Mircea L., a suferit leziuni corporale fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Cei doi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie“, declară Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite